Thursday, July 26, 2012

Giresunlu gazetecilerden Emniyet Müdürü’ne ziyaret

 


Giresun Gazeteciler Derneği “temiz Kalemler” kampanyası kapsamında İl Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti.



Giresun Gazeteciler Derneği, başlattıkları “temiz kalemler” kampanyası kapsamında Giresun Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.



Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak’ı ziyaret ederek, başlattıkları “Temiz Kalemler” kampanyasına destek istedi.



Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, “Derneğimiz üyesi bulunan gazetecilerden başlamak üzere “Temiz Kalemler” kampanyası başlatmıştır. Kampanya kapsamında gazeteciliği gerçek manası dışında kullanan kişileri dışlamak ve kamuoyunu bu konuda bilgilendirmektir. Bu sadece derneğimizin değil, kamuoyunun, kurum ve kuruluşların da vereceği destekle maksadına ulaşacaktır.”dedi.



Kampanyaya İl Emniyet Müdürlüğü olarak destek vereceklerini belirten Emniyet Müdürü Hikmet Bulak ise, “Bu gibi kampanyalar başlayıp, sonuçlanmaz ise bir anlam ifade etmiyor. Bu konuda derneğin sonuna kadar kampanyasının arkasında durması geremektedir. Dördüncü güç olarak bilinen basın bazı iş kollarında daha çok devreye giriyor. Bu meslekte kendi menfaatini toplumun menfaatinin üzerinde görenler için tehlike oluşturmaktadır. Adeta kötü niyetli insanların elinde silahtan daha etkili hale gelmektedir. Kalem, bilgi iyi manada kullanılırsa iyi sonuçlar doğurur. Bu manada devletin otoriter gücünü en iyi temsil eden teşkilat olarak her türlü desteği vermeye hazırız.”dedi.



Daha sonra Giresun Gazeteciler Derneği “Temiz Kalemler” kampanyasının simgesi olarak İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak'a kalem hediye etti.



İhlas Haber Ajansı








OKUNMA


Bu Haber 5 Kez Okunmuş..






YORUM YAZIN

No comments:

Post a Comment